Kapaklı Belediyesi'nde acil durum tatbikatı yapıldı

Kapaklı Belediyesi'nde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkındaki Yönetmelik kapsamında önceki gün acil durum tatbikatı gerçekleştirdi. Çala

Kapaklı 29.09.2021 13:29:00 0
Kapaklı Belediyesi

Acil durum sireni ile personel ve belediye içindeki vatandaşlar hızlıca alana tahliye edilirken, tatbikatta ambulans ve itfaiye ekipleri de hazır bulundu.

 

FARKINDALIĞI ARTIRMAMIZ GEREKİYOR

 

Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, son yıllarda yaşanan sel ve yangın felaketlerine dikkat çekti. Çetin, “Acil durumlara karşı nasıl reaksiyon gösterdiğimizi ölçtüğümüz ve belediyemizde ilk defa gerçekleştirdiğimiz tatbikatımızda her daim hazırlıklı ve bilinçli olmamız gerektiğini bir kez daha hep birlikte gördük. Farkındalığımızı artırıp, ekibimizi ve ekipmanlarımızı güçlendirerek bu konuda eğitimlerimize devam edeceğiz. Doğal afetlere karşı daha iyi reaksiyon veren bir belediye olmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Rabbim, her türlü kaza, bela ve afetten ilçemizi ve tüm ülkemizi muhafaza eylesin” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10