Başkan Nizamettin Çoban'dan futbolculara destek

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor'da Başka

30.09.2021 17:40:00 0
Başkan Nizamettin Çoban

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız devam ettiren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor’da hedef üst sıralarda yer almak.

 

HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ

 

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl az takımla oynanan Bölgesel Amatör Lige katılım parasını yatırmasına rağmen ligdeki oynama hakkını bu yıl kullanan Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Günde tek olan antrenmanlar çifte çıkarken Teknik Direktör Cengiz Vural takımın durumunu görmek adına önümüzdeki günlerde hazırlık maçları yapacaklarını kaydetti.

 

BAŞARI HEDEFLİYORUZ

 

Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban’da önceki gün Kapaklı sahasında antrenmanlarını sürdüren takımın hazırlıklarını izledi. Teknik Direktör Cengiz Vural ve yardımcı antrenörlerle toplantı yapan Başkan Çoban takımın başarı yakalaması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti. Çoban, “ Bu yıl Kapaklı’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil edeceğiz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz bölgelere transferler gerçekleştirdik. İnşallah uyumlu bir takım kurarak başarıyı yakalarız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10