Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'ya ziyaretler sürüyor

"11 Eylül 2021 tarihi itibariyle ilçemizdeki göreve başlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'ya "hoş geldin" ziyaretleri sürüyor.

Çerkezköy 30.09.2021 18:57:00 0
Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya “hoş geldin” ziyaretleri sürüyor. Sayın Duru’yu İrmet Hastanesi Yönetimi Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker ve Yönetimi Kurulu üyeleri; İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ve Özel Denge Anaokulu Müdürü Yasemin Altın Erseçkin, öğretmen ve öğrenciler; Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Yine Hayırsever İş İnsanı Yusuf Şenel ve Garbis Çam da Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya “hoş geldiniz” ziyaretinde bulundular. Gerçekleşen ziyaretlerde Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru “ilçede her zaman en iyi çalışmaları yapmaya gayret göstereceklerini” söyledi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi de Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Gülnur Kocaçınar, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da, Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek “ilçede yaşayan engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerine vurgu yaptı.

 

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10