DEVA Partisi Genel Merkezinden Tekirdağ çıkarması

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı Yasemin Bilgel, Kurucular Kurulu üyeleri İbrahim Dönerbaş ve Kemal Can Gür, Tekirdağ'da bir dizi ziyaretlerde bulu

Tekirdağ 1.10.2021 18:22:00 0
DEVA Partisi Genel Merkezinden Tekirdağ çıkarması

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yapılan programda Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Bilgel ve Kurucular Kurulu üyeleri İbrahim Dönerbaş ve Kemal Can Gür ilk olarak Malkara’da Pazar esnafı ile bir araya gelerek DEVA Partisinin tarım politikaları hakkında vatandaşları bilgilendirdiler.

 

DEVASAL ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR

 

Kongrenin ardından saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, “ Genel merkezimizle irtibatlı olarak her ay genel merkezimizden kurucularımızı ve genel başkan yardımcılarımızı ilimizde ağırlayacağız. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek parti politikalarımızı anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz ve bunları genel merkezimize rapor ediyoruz. Ülkemizde ki tüm sorunlar için parti olarak devasal çözümlerimiz hazır” dedi.

 

TÜM SORUNLARA DEVAM OLMAK İSTİYORUZ

 

Malkara ziyareti sonrasında Süleymanpaşa’da Teşkilat ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Bilgel ve Kurucular Kurulu üyeleri, İl Başkanlığı binası ziyareti sonrasında Değirmenaltı mahallesinde esnaf ziyareti yaparak öğrenciler ile bir araya geldiler. Çebi, “ Bugün sabah Malkara ilçemizde başlayan programımız Süleymanpaşa’da son buluyor.  Çok verimli bir program gerçekleştirdik. Genel Başkan Yardımcımız ve Kurucular Kurulu üyelerimiz ile birlikte son olarak öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik, partimizin çözüm önerilerini kendilerine anlattık. Gençlerin bizlere geçirdiği enerji muhteşem ilgileri muhteşem inşallah gençlerimizin tüm sorunlarına deva olmak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10