Ergene Velimeşespor'da kötü gidişat sürüyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 5'inci hafta maçında Somaspor evinde Ergene Velimeşespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazı takımın gollerini 67'nci dakikada Yasin, 83'üncü dakikada Uğ

3.10.2021 15:18:00 0
Ergene Velimeşespor

Soma Atatürk Stadyumunda Cumartesi günü oynanan karşılaşmayı Hasan Kaçar yönetirken, yardımcılıklarını ise Serdar İla ve Hasan Cebeci yaptı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Somaspor karşılaşmaya Muharrem Tunay, Erkul, Melih, Oğuzhan, Uğur, Özcan, Yasin, Mustafa, Ali, Ramazan, Osman ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Ahmet Sabri, Savaş, Muhammet, Emrah, Fatih, Eser, İbrahim Fatih, Emre Can, Feyzullah, Doğukan ve Oğuzhan kadrosu ile çıktı. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip taraftarının desteği ile etkili ataklar geliştirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

ERGENE VELİMEŞESPOR İKİNCİ DEVRE YIKILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri yapan ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 67’inci dakikasında sahneye çıkan Yasin düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golün ardından oyun disiplininden kopan Ergene Velimeşespor rakibi karşısında varlık gösteremedi. 83’üncü dakikada gelişen hızlı atakta topla buluşan Uğur düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibin ikinci golünü kaydetti. Bu golden dört dakika sonra Enes ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Somaspor bu sonuçla 10 puana ulaşırken, Ergene Velimeşespor 1 puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10