Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Kapaklı Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Mahallesi Karşıyaka caddesinde beton yol ve kaldırım çalışmalarının tamam

Kapaklı 5.10.2021 14:52:00 0
Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi’nde beton yol ve yaya kaldırım yapımı çalışmalarını tamamladı. Kentin dört bir noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin dört bir noktasında üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Atatürk Mahallemizde kurban pazarımızın kurulduğu, Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi, 24 derslikli okul ve Kapaklı Özel Eğitim Uygulama Okulu olmak üzere 3 yeni okulumuzun da bulunduğu Karşıyaka Caddemizde üstyapı çalışmamızı tamamladık. Çalışmamız kapsamında 700 metre uzunluğundaki caddemizde 4 bin 200 metrekare çesanlı beton dökümü, 1500 metrekare kaldırım yapımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

BİN 500 METREKARE KALDIRIM YAPILDI

 

Kapaklı Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Çalışmalar kapsamında 700 metre uzunluğundaki caddede 1500 metrekare kaldırım ve 4 bin 200 metrekare çesanlı beton yol yapımı gerçekleştirildi” denildi.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10