CHP Kadın Kolları'ndan Haber'e ziyaret

Geçtiğimiz aylarda özel nedenlerden dolayı görevini bırakan Gülşah İkizoğlu'nun yerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine genel merkez tarafından getirilen Emel

Çerkezköy 5.10.2021 17:40:00 0
CHP Kadın Kolları

Dün saat 16.00’da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret eden CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, “ 2020 yılında yapılan CHP Çerkezköy İlçe kongresinde delegelerin teveccühü ile ilçe yönetimine seçildi. Gülşah İkizler’den boşalan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini de iki aydır yürütüyorum. İlkemiz; Partinin, başta kadınlar olmak üzere toplumun çeşitli kesimleri arasında daha yaygın olarak benimsenmesini sağlayarak partinin öncelikle kadın üye sayısını artırmak, parti tüzüğünün, programının, seçim bildirgesinin ve partinin yetkili organlarının kararlarının yayılmasını sağlamaktır” dedi.

 

KİMSENİN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMAK İSTEMEDİK

 

Şencan, “ Pandemi sürecinde CHP Çerkezköy ilçe yönetimi olarak fazla aktif olamadık. Aşılanma sürecinin hızlanmasıyla birlikte yavaş yavaş sahaya çıkıyoruz. Sağlığımızın kıymetini daha da çok anladığımız pandemi sürecinde hem üyelerimizin hem de kendi sağlığımızı tehlikeye atmamak maksadıyla çalışmalarımızı ve toplantılarımızı online ortamda gerçekleştirdik. Pandemi döneminde parti binamız da bir süreliğine genel merkezin kararı ile kapalı kaldı. Bu pandemi döneminde kimsenin sağlığını tehlikeye atmak istemedik” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORUZ

 

Çerkezköy’ün bir Türkiye mozaiği olduğunu ifade eden Şencan, Çerkezköy’ün 81 ilden vatandaşın iç içe yaşadığı bir kent olduğunu kaydetti. Şencan, ‘ Yaşadığımız memleket olan Çerkezköy’de huzur içinde yaşamak istiyoruz. Birlikten beraberlik doğar anlayışıyla huzur ve barış içinde, ihtiyaç sahiplerinin görmezden gelinmediği, komşuluk bilincinin olduğu bir Çerkezköy’de yaşamak hepimizin ortak paydası olmalıdır. Ayrıca kadın kollarımızla birlikte ihtiyaç sahiplerinin de yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

KADIN CİNAYETLERİ İSTEMİYORUZ

 

Ülkede her gün bir kadın cinayetinin yaşandığını ve bunun son örneğinin de Çerkezköy’de meydana geldiğini ifade eden Şencan, “ Gün geçmiyor ki kadın cinayetleri ülkemizde maalesef her gün yaşanıyor. Pazartesi sabahı ilçemizde yaşanan kadın cinayeti hepimizi derinden üzdü, yüreklerimizi parçalamıştır. Artık böyle üzücü haberlerle karşılaşmamak istiyoruz. Kadınların hayatın içinde olduğu, şiddete maruz kalmadığı bir kentte, ülkede, dünyada yaşamak istiyoruz” dedi. Ziyaret dolayısıyla gazeteci Şaban Kardeş’te Şencan ve beraberindeki İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10