Albayrak: Tekirdağ, artık kabuğunu değiştiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nce vatandaşların meslek edinmesi ve sosyalleşmesi amacıyla hayata geçirilen Meslek Edindirme Kursları(TEMEK) bünyesindeki eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertif

Tekirdağ 5.10.2021 17:50:00 0
Albayrak: Tekirdağ, artık kabuğunu değiştiriyor

Sertifika törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Müveddet Işık, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, eğitmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

 

TOPLAM 102 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Ertuğrul Mahallesi’nde gerçekleşen törende, seramik biçimlendirme, boyacı-çinici, yağlı boya, üçlü boyutlu şekillendirme, Türk işaret dili dallarında eğitim alarak kursları başarı ile tamamlayan toplam 102 kursiyere sertifikaları verildi.

 

YENİ KURSLAR ŞUBAT AYINDA BAŞLAYACAK

Sertifika töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Seramik biçimlendirmeye 25 kursiyer, Boyacı-çinici kursuna 43 kursiyer, yağlı boya eğitimine 22 kursiyer, üç boyutlu şekillendirmeye 5 kursiyer, Türk işaret dili eğitimine 7 kursiyer katıldı. Biz bu kursları farklı alanları da ekleyerek devam ettireceğiz. Şubat ayında başlayacak yeni kurslarımızı, Yeni Hizmet Binamızda gerçekleştireceğiz. Ben tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Albayrak daha sonra TEMEK sergisini gezerek kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceledi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10