Çetin: Kapaklı'ya daha fazla yeşil alan kazandıracağız

Kapaklı Belediyesi'nce kent genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklımıza daha fazla yeşil

Kapaklı 6.10.2021 19:51:00 0
Çetin: Kapaklı

Ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Çetin, ayrıca incelemeleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Başkan Çetin, Cumhuriyet Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde sıcak asfalt serimi, Mithatpaşa Caddesi’nde baskı beton kaldırım yapımı ve Canbazlar Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Pınarça Mahallesi’nde yapımında sona gelinen park ve yaşam alanında da incelemelerde bulunarak 13 farklı noktada 13 ayrı park ve yaşam alanını Kapaklı’ya kazandıracak olmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Çetin,  “Pınarça Mahallemiz eski su deposunun olduğu muhitte bin 685 metrekarelik alanda içerisinde oyun grupları, basketbol sahası, koşu yolu ile oturma gruplarının olduğu park ve yaşam alanı mahalle sakinlerimizin kullanımına sunuyoruz. Kapaklımıza daha fazla yeşil alan, daha fazla sosyal donatı kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çocuklarımızın hak ettiği güzellikleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10