Başkan Çetin: Kapaklı halkımız hizmetin en iyisine layık

Kapaklı Belediyesi tarafından devam eden üstyapı çalışmaları kapsamında Vatan Caddesi'nde sıcak asfalt yol yapım çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye

Kapaklı 8.10.2021 18:12:00 0
Başkan Çetin: Kapaklı halkımız hizmetin en iyisine layık

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Vatan Caddesi’nde sıcak asfalt yol çalışmasına başlanılırken, Belediye Başkanı Mustafa Çetin, başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“KAPAKLI HALKIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

 

Vatan Caddesi’nin altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üst yapı çalışmalarına da başlanıldığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Üstyapı çalışmalarımıza Fen İşleri Müdürlüğümüz ile başladık. Erbay Caddesi’nden başlayarak Turgut Özal Caddesi ve Plevne Caddesi’nin altyapı çalışmaları tamamlandı. Vatan Caddemizde de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde başladığımız sıcak asfalt çalışması ile konforlu bir yol haline getirmeye gayret ediyoruz. Gelecek yıl yine bu caddemizde kaldırım genişletme, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları ile Pınar Bulvarımızın benzeri bir cadde haline getireceğiz.  Kapaklı halkı hizmetlerin en iyisine layık, bunun bilincindeyiz. Bu bağlamda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10