ÇTSO'dan Emniyet Müdürü Özcan'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Çerkezköy İlçe

Çerkezköy 11.10.2021 08:31:00 0
ÇTSO

Gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Murat Narçın, Ahmet Avcı, Mustafa Ogün Asıl yer aldı.

 

HER ZAMAN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “ Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çerkezköy TSO olarak bizimde bu konuda üzerimize düşen görev neyse    bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Emniyetimizle iş birliği halinde olmayı sürdüreceğiz. Çerkezköy’ün huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan tüm Emniyet personelimize de başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Özcan, mesai arkadaşlarıyla ilçe halkının huzur ve güvenini tesis etmek için ellerinden gelen çabayı ve gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10