Ergene Belediyespor Trabzon deplasmanında kaybetti

TFF 2.Lig Kırmızı grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergene Velimeşespor deplasmanda güçlü rakibi Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini

11.10.2021 14:09:00 0
Ergene Belediyespor Trabzon deplasmanında kaybetti

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Hekimoğlu Trabzon FK sahasında karşı karşıya geldiği Ergene Velimeşe'yi 3-1 mağlup etti.

 

TRABZON’DA OYNANDI

 

Yavuz Selim Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Abdullah Volkan Aydın yönetirken, yardımcılıklarını ise Adem Şahan, Şeyhmus Baysal yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Özkan, Onur Akdeniz, Yasin Palaz, Yunus Emre Gedik, Muhammed Ali Kurt, Hakan Yavuz, Caner Aktaş, Halil İbrahim Tuna, Hakan Yeşil, Mehmet Sak, Abdulkadir Beyazit yaparken, Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Ahmet, Emrah, Furkan, Savaş, Muhammet Mahmut Emir, İbrahim Fatih Dilek, Oğuzhan, Eser, Zeki, Yakup, İsmail Düzgün ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maça hızlı bir giriş yapan Ergene Velimeşespor maçın hemen başında öne geçti. 5’inci dakikada gelişen konuk ekip atağında topla buluşan Oğuzhan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre konuk ekip Ergene Velimeşespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ikinci devreye hızlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın 46’ıncı dakikasında topla buluşan Halil İbrahim Tuna düzgün bir vuruş ile skoru eşitledi. İkinci devrenin hemen başında kalesinde golü gören Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda kontrolü kaybetti. 55’inci dakikada hızlı gelişen Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü atağında topla buluşan Onur Akdeniz şık bir vuruş ile takımını öne geçirdi.

 

GALİBİYETİ UNUTTU

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamasına rağmen üst üste gelen gollerle mağlup duruma düşen Ergene Velimeşespor ilerleyen bölümlerde beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde Bahattin Güneş kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Ergene Velimeşespor’un yüklendiği dakikalarda Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü üçüncü golü buldu. 88’inci dakikada kontra atak geliştiren Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Berkay Sefa Kara ile üçüncü golü bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildi. Ergene Velimeşespor bu mağlubiyet ile bir puanda kalırken, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü ise 17 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10