Kapaklıspor'un gençlerinden lige farklı başlangıç

Tekirdağ U-18 ligi B grubunda mücadele eden Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı deplasmanda Sağlıkspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı karşıla

11.10.2021 14:11:00 0
Kapaklıspor

Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Rakibi karşısında hızlı ataklarla gol arayan Kapaklıspor U-18 Takımı golü de erken bulmasını bildi. Kapaklıspor U-18 Takımı Berke’nin kornerden attığı golle öne geçerken, ilerleyen bölümlerde ise farkı artırmaya çalıştı.

 

BERKE HAT-TRİCK YAPTI

 

Sağlıspor U-18 Futbol Takımı ise beraberlik için yüklense de Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı savunmada hata yapmadı. İlerleyen bölümlerde Berke’nin mükemmel golü ile farkı ikiye çıkartan Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı tamamen rahatladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettiren Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı Berke’nin ceza sahası dışından gerçekleştirdiği şık vuruşla farkı üçe çıkardı. Berke maçın ilk devresinde kaydettiği üç golle büyük beğeni toplarken, ilk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı’nın üç gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BEŞ GOLLE GÜLDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresini üç gollü üstünlük ile kapatan Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapakılspor U-18 Futbol Takımı 65’inci dakikada Hüseyin’in uzaklardan gerçekleştirdiği müthiş golle farkı dörde çıkardı. Maç boyunca rahat oyununu gollerle süsleyen Kapaklıspor U-18 Futbol Takımında beşinci golü ise Baha kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı’nın 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

 

Karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Kapaklıspor U-18 Futbol Takımı Teknik Direktörü Soner Çelik, “ Öncelikle tüm oyuncularımı mücadelesi ve kazanma arzuları için cani gönülden kutluyorum. Farklı galibiyet ile lige müthiş bir başlangıç yapmış olduk. Bu hafta bitti. Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız maça motive olmamız gerekiyor. Tüm futbolcularıma güveniyorum. Kalan maçlarımızı da kazanarak ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10