Beyza'nın adı evin sokağında yaşatılacak

Saray Belediyesi, genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Beyza Adalı'nın adını evinin bulunduğu Yeni Mahalle'deki sokağa verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Saray Belediye Ba

Saray 12.10.2021 15:27:00 0
Beyza

14 Temmuz 2018'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Beyza Adalı’nın adı, evinin bulunduğu sokakta yaşatılacak. Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada“Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Beyza Adalı Sokak 307,52 metrekare kilit parke taşı yapılarak sokak sakinlerinin hizmetine sunuldu. Sokak tabelasını pazartesi günü Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ, Fuat Ünal, Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürü Orhan Cüce, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sinan Sevgi ve Saray Spor Teknik Direktörü Bora Kolcuoğlu ile birlikte dikti” denildi.

 


“CANIGÖNÜLDEN KUTLUYORUM”


Konuyla ilgili açıklama yapanSaray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Herkesçe çok rahat ölçülebilen ve maliyet çerçevesi belli olan işlerle uğraşan Fen İşleri Müdürlüğümüz; bugün manevi boyutu da Saray halkı için çok şeylere kifayet eden elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Beyza kızımızın isminin bu sokağa verilmesiyle birlikte saygıdeğer spor müdürümüz Sinan Sevgi'yi de işin içine katmıştır. Burada olayın hem maddi hem manevi boyutunu bir arada ele almıştır. Böylesi ince bir düşünüşle olaylara yaklaşan Saray Belediye Meclis Üyelerimi, Fen İşleri Müdürlüğümüzü, Spor Müdürlüğümüzü canıgönülden kutluyorum" dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10