Trakyadent'ten Kaymakam Duru'ya ziyaret

Trakyadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Genel Müdürü Uzm. Dr. Yaşar Pala ve personeli Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 12.10.2021 15:57:00 0
Trakyadent

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Trakyadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Genel Müdürü Uzm.Dr. Yaşar Pala beraberindeki heyetle birlikte geçtiğimiz ay görevine atanan Kaymakam Murat Duru’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, nazik ziyaretten dolayı Trakyadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Genel Müdürü Uzm. Dr. Yaşar Pala ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

BİLGİLER VERDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Uzm. Dr. Yaşar Pala, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında Duru’ya bilgiler verdi. Pala, “ Ağız ve Diş Sağlığı alanında   bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, etik değerler ve kaliteden taviz vermeyen alanında uzman ve tecrübeli bir ekip ile  ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden hasta odaklı hizmet anlayışı önce Trakya’ da daha sonra hem yurt içinde hem ve yurt dışında alanında marka bir değer olmak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10