Çerkezköy'de 10 dakikalık sağanak yağış etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hafta başında yaptığı uyarının ardından Çerkezköy'de 10 dakika süren sağanak yağış ve kısa süreli dolunun ardından cadde ve sokaklar sular altÄ

Çerkezköy 12.10.2021 18:40:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de dün öğlen saatlerinde 10 dakikalık sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar göle dönerken, yağmura hazırlıksız yakalanan sürücüler vatandaşlar zor anlar yaşadı.

 

SÜRÜCÜLER VE VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sağanak yağış Çerkezköy’de dün öğlen saatlerinde etkisini gösterdi. 10 dakikalık sağanak yağışla birlikte birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Sağanak yağış nedeniyle ilçenin trafik yoğunluğunun en fazla olduğu caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi, Atatürk Viyadüğü girişi ile Hükümet Caddesi'nin bir bölümü ile bazı sokaklar göle dönerken, sürücülerde zaman zaman zor anlar yaşadı. Polis ve zabıta ekipleri su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte zorlanan sürücülere herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için uyarılarda bulundu. Gün içinde 10 dakika etkili olan sağanak yağışın ardından güneş yüzünü tekrar gösterirken, yetkililer ise yağışın Çerkezköy'de hafta sonuna kadar etkili olacağını kaydettiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10