Ordulular Derneği'nden tanışma ziyaretleri

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongrenin ardından yeni yönetimini belirleyen Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çe

Çerkezköy 13.10.2021 19:33:00 0
Ordulular Derneği

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetimi ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun da yer aldı.

 

“DERNEKLERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu yararına çalışan tüm derneklere ve sivil toplum örgütlerine desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. Akay, Hasan Çiloğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

KAYMAKAM DURU’YU DA ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy Belediyesi’nden ayrılan Dernek Başkanı Hasan Çiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilerken, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da heyete ziyaretten ötürü teşekkür. Dernek yönetimi son olarak ise Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10