Ergene'de yol bakım, onarım ve bakım çalışmaları sürüyor

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ergene Belediye Başkanı Rasim

Ergene 14.10.2021 16:34:00 0
Ergene

Önceki gün Ulaş Mahallesi giriş kısmında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan ana cadde üzerinde Ergene Belediyesi iş makinelerinin de desteği ile asfalt yenileme çalışması yapıldı.

 

YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Ulaş mahallesi giriş kısmında yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yüksel, “Vatandaşlarımıza yaşanılabilir bir Ergene sunmak için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Sevgi kenti Ergene’mizde gerek kilit parke taş, gerekse sıcak asfalt çalışmalarımız yapılmakta. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında da yine yol yapım çalışmalarımız ilçemizin ihtiyaç duyulan noktalarında sürmektedir” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE SAHADA ÇALIŞIYORUZ”

 

Ergene’de özellikle yaz döneminde yoğun bir asfalt çalışmasında bulunduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaz döneminde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında sıcak asfalt serim çalışmalarında bulundu. 7/24 çalışma esasına dayalı, gerek hafa içi gerek hafta sonu zaman ve saat gözetmeksizin ilçemizde asfalt çalışmalarında bulunduk. Halkımızın en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu ortadan kaldırmak için var gücümüzle sahada çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10