Süleymanpaşa'da karlık caddesi genişletiliyor

Süleymanpaşa Belediyesi, tarafından araç trafiğinin yoğun olduğu Karlık Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başlatılırken, ilçe merkezinde asfalt ve kilit taş çalışmaları da hı

Süleymanpaşa 14.10.2021 18:15:00 0
Süleymanpaşa

GEREKENİ YAPACAĞIZ

 

En yoğun trafik koşullarının oluştuğu, Çiftlikönü ve Atatürk Mahallelerini birbirine bağlayan Karlık Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları başlatan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, caddenin Selimiye Camii’nden Asri Mezarlığa kadar olan bölümündeki çalışmaları tamamladı. edecek.Karlık Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek güzergâhta yapılacak işlemleri planlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, trafik akışının daha rahat ve güvenli hale getirilmesi için gerekenin yapılacağını kaydetti. etti. Yüksel, “Süleymanpaşa’mızda araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergâhlardan biri olan Karlık Caddesi üzerinde, trafik akışını rahat ve daha güvenli hale getirmek amacıyla yürüttüğümüz yol genişletme çalışmalarını inceledik. Güzergâhta yapacağımız işleri planlayarak, projenin detaylarını yerinde değerlendirdiğimiz incelemede, yolun büyük bir bölümünü genişletiyoruz. Kalan kısmı için izinleri bekleyeceğiz. En kısa sürede bu noktadaki çalışmalarımızı tamamlayarak ilçemizin önemli bir yol ve trafik sorununu daha ortadan kaldıracağız” dedi.

 

ARAÇ TRAFİĞİ DE SAĞLANMIŞ OLDU

 

Yüksel, “ Öte yandan, Ortacami MahallesiKılıçer Sokak’ta da zemin kaldırma ve asfalt serimi gerçekleştirildi, yol çizgileri de çekilerek sadece iki günde sokak yeniden araç trafiğine açıldı. Ayrıca Hürriyet Mahallesi Kar Sokak’ta yapımı tamamlanan menfezin bağlantılı yolları da asfaltlanarak mahalleyi ikiye bölen derenin üzerinden araç trafiği de sağlanmış oldu” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10