Korkmaz: Adaletin kestiği parmak acımaz, ben buradayım

Kızılpınar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki bazı ihale dosyalarından yargılanan Kızılpınar Belediye Eski Başkanı Faruk Korkmaz, önceki gün Çerkezköy 2. Asliye Ceza Mahkemesiâ€??

Çerkezköy 15.10.2021 09:58:00 0
Korkmaz: Adaletin kestiği parmak acımaz, ben buradayım

 

Korkmaz, “Ben bu ülke 30 yıl şanlı Türk ordusunun üniformasını giyerek şerefimle milletime hizmet ettim. 10 yıl da Kızılpınar halkına belediye başkanı olarak hizmet ettim. Hizmetlerimiz esnasında varsa bir suçumuz cezasını çekeriz. Ben ihale yapan, ihale hazırlayan biri değildim. Kızılpınar halkı bana inandı, güvenli 2 kez üst üste belediye başkanı seçti. Ben avukatlarım aracılığıyla davaları takip ediyorum. Benim polisimizde jandarmamızda her yerde telefonum var. Hiç kimseden ne kaçarım ne göçerim. Benim alnım açık yüzüm ak” diye konuştu.

 

Gazeteci Şaban Kardeş’in ‘taksi duraklarının Yargıtay tarafından iptal edildiği’ sorusu üzerine Faruk Korkmaz “Ondan benim haberim yok, iptal etmişse de Yargıtay’ın kararıdır, saygı duyarım. Ben Türk yargısına güveniyorum. Ben belediye başkanıyım onay makamıyım. Ben ihaleye fesat karıştıramam. İnşallah istinat mahkemesinde de hepsi dönecek. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sıkıntı olsa da başımızın gözümüzün üstüne. Yargının verdiği karara saygı duyarız” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10