Aslan: İyi bir kadro kurduk

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İyi bir kadro kurduklarını kaydeden Başkan Aslan, " Hazırlı

15.10.2021 15:41:00 0
Aslan: İyi bir kadro kurduk

Çerkezköy 1911 Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, önceki akşam kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman ile sürdürdüklerini kaydeden Kulüp Başkanı Murat Aslan, “ Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Amacımız Çerkezköy’ün takımını zirvede tutmaktadır.

 

Biz 16-17 tane transfer yaptık. Bizim ortalama 1 aydır çift idmanımız var. Tek amacımız Çerkezköy’ü hak ettiği zirveye ulaştırmak. Hazırlık maçlarımız devam ediyor. İyi bir kadro kurduk. Güzel çalışmalar yapacağız. Buradan iş adamlarına, sanayicilerimize ve esnafımıza seslenmek istiyorum. Takımımızı daha ileriye taşımak için tüm Çerkezköy’ü desteğe bekliyoruz. Bu takım Çerkezköy’ün takımıdır. Takımımızın daha üst liglerde oynaması ve başarıya ulaşması için taraftar desteği çok önemlidir. Maddi manevi her türlü destek için tüm Çerkezköy’ümüzü elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. Bizlere destekte bulunan başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10