Halı saha turnuvasında buluştular

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., (TREDAŞ) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) tarafından ortak düzenlenen ve çalışanlarının katıldığı Trakya geneli "Halı Saha Turnuvasıâ€

15.10.2021 15:50:00 0
Halı saha turnuvasında buluştular

TREDAŞ ve TREPAŞ, düzenlenen halı saha turnuvası ile yoğun tempoda çalışan personellerinin, temelinde dostluk bulunan sıcak bir rekabet ortamının yaşandığı eğlenceli ve sportif bir etkinliğe katılma imkanı sağlamış oldu. Turnuva kapsamında, şirket içinde, farklı rakiplerle keyifli müsabakalar yapmak ve bu müsabakalarda bir futbol atmosferi oluşturmak amacıyla, Trakya genelindeki çalışanlarından oluşan 13 takım Tekirdağ’da bir araya getirilecek.

 

SANTRA VURUŞU YAPILDI

 

TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, turnuva öncesi yaptığı açıklamada;yaşanmakta olan salgının olumsuz etkilerinin sahaya yansımaması için gereken tüm önlemlerin alındığını belirterek turnuvanın tüm çalışanlar için sosyal anlamda verimli olmasını diledi.Bilgili, turnuvaya katılan tüm çalışanların, keyifle rekabet edeceği bir ortama dönüşmesini hedeflediklerini vurguladı. Bilgili, turnuvanın sağlıkla tamamlanabilmesi için her tür önlemin alındığını, bu önlemler kapsamında her müsabakada sağlık tedbirleri kontrolörü olarak ambulans ve acil tıp teknisyeni bulundurulduğunu da ekledi. Genel Müdürü Bilgili’nin ilk santra vuruşu ile başlayan müsabakaların, Kasım ayında Enerji Çalışanları Haftası’nda sona ermesinin planlandığı bildirildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10