Yücel: Bu yıl hedefimiz madalyalar olacak

Bu yıl 661.si düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Güreşleri hazırlıklarına Kel Aliço Güreş Eğitim Merkezinde Başpehlivan Ahmet Yavuz nezaretinde başlayan Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçileri ö

15.10.2021 15:53:00 0
Yücel: Bu yıl hedefimiz madalyalar olacak

Geçtiğimiz yıl yapılan 660. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Başpehlivan İsmail Koç Final yaparak Trakya Birlik Spor Kulübü adına büyük bir başarı elde etmişti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, “ Bilindiği üzere Trakya Birlik Spor Kulübü olarak Güreş Branşında Edirne ve Trakya’yı başarı ile temsil ediyoruz, Büyük Erkekler Serbest Süper Liginde , Yıldızlar Serbest Güreş Ligi ve Minik Erkekler de  1. ligde mücadele ediyoruz. 660. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde bu yıl Başpehlivanımız İsmail Koç final yaparak Trakya Birlik adının hem minder güreşinde hem de yağlı güreşte var olduğunu hatırlattı 658. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Edirne’ye hem Emre Ayyıldız ile şampiyonluk Yusuf Kaflı ile 3.lük getirerek kürsü yapmıştık, biz kulüp olarak sporcularımıza her türlü imkanı vermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftadan itibaren önümüzdeki yıl yapılacak olan yağlı güreşler adına çalışmalarımıza başladık. Çalışmaları Başpehlivan Ahmet Yavuz hocamız yaptırıyor. Bu yıl hedefimiz madalya değil madalyalar olacak inşallah. Bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulumuza, Genel Müdürümüze, Sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkürü borç bilirim” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10