Hayali filmdi, gerçeği roman oldu

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanlığı görevini yürüten, Kapaklı'nın ilçe olmasının ardından bir dönem MHP Kapaklı Kurucu İlçe Başkanlığı yapan Hayri V

Çerkezköy 15.10.2021 16:54:00 0
Hayali filmdi, gerçeği roman oldu

‘Ayçiçeği Tarlalarına Beton Dökülürken’ isimli kitabıyla adeta Çerkezköy’ün son 30 yılına ışık tutan Hayri Varol, Çerkezköy’de yaşanmış ortak olayları gözlemleyerek ele aldığı 288 sayfalık romanında Çerkezköy’e Anadolu’nun herhangi bir yerinden göç etmiş ya da Çerkezköy’de doğmuş, yaşamış her insanın bir şekilde bir sayfasında, bir sütununda ya da bir satırında kendini bulacağını kaydetti.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN SON 30 YILINA IŞIK TUTUYOR

 

Kapaklı’ uzun yıllar MHP Belde ve İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Çerkezköy’de de bir dönem Ülkü
Ocakları Başkanlığı yapan Hayri Varol’un Dorlion Yayınevi’nden çıkan kitabının ilk baskısı bin adet yayınlanırken, yazar Varol kitabını gazeteci Şaban Kardeş için imzaladı. Bir tarım şehri olan ve sanayi ile birlikte değişerek ve gelişerek büyüyen Çerkezköy’de birçok sanayici, siyasetçi, iş adamı ve halkın 288 sayfalık romanın sayfaları arasında kendini göreceğini, okuyan herkesin kendini kaçıncı sayfada bulacağının cevabını ise okurların vereceğini ifade eden Hayri Varol “Bu romanadeta Çerkezköy’ün son 30 yılına ışık tutuyor” dedi. 30 yıllık Çerkezköy’de yaşanmışlığı ve gözlemlerini 1 yıllık emeğiyle yoğurduğunu vurgulayan Varol “Bu kitap benim Çerkezköy’e olan vefa borcum. Çerkezköy’de yaşamış ve yaşayacak herkese ithaf ediyorum” diyerek önümüzdeki günlerde imza günü düzenleyeceğini kaydetti.

 

İMZALI KİTABINI HEDİYE ETTİ

 

Hayri Varol ilçedeki gazeteleri ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10