Cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Çorlu'da konfeksiyon mağazası sahibi 33 yaşındaki Hasan Koyuncu'yu  iş yerinde tabancayla vurarak öldüren Necati Özdemir tutuklandı.  Özdemir´in ifadesinde, Koyuncu'nun ağabeyinin 6 ay önce Malatya

Çorlu 16.10.2021 17:12:00 0
Cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Olay, önceki gün Muhittin Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde meydana geldi. Belediye binasının altında konfeksiyon mağazası işleten Hasan Koyuncu ile iş yerine gelen Necati Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Özdemir, üzerinde taşıdığı tabanca ile Koyuncu'ya 4 el ateş ederek öldürdü. Silah sesleri üzerine iş yerine gelenler Özdemir'i yakalayıp, 150 metre uzaklıktaki Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürerek teslim etti. 

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ


Emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilen Özdemir, sıkı güvenlik önlemleriyle Çorlu Adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Özdemir, 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu. Özdemir'in ifadesinde, "Ölen Hasan Koyuncu'nun ağabeyi 6 ay önce benim eşimi kaçırdı. Ben de Y.K.'nin kardeşi Hasan'ın Çorlu'da dükkanı olduğunu öğrendim ve ağabeyi ile kaçan eşimin yerini biliyordur diye Çorlu'ya geldim. Hasan'a ağabeyi ve karımın yerini sordum. Bilmediğini söyledi ve aramızda tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ben de sinirlerime hakim olamadım ve olay meydana geldi. Çok pişmanım" dediği belirtildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10