Bezgin: Kısa sürede hak ettiğimiz yere geleceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor'un İnegölspor karşısında elde ettiği galibiyetin ardından açıklama yapan kulüp başkanı Serkan Bez

19.10.2021 16:43:00 0
Bezgin: Kısa sürede hak ettiğimiz yere geleceğiz

Ligin ilk 7 haftasında galibiyete hasret kalan Ergene Velimeşespor ilk galibiyetini sahasında konuk ettiği İnegölspor önünde elde etti.

 

KENDİMİZE GELDİK

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “ Bu galibiyete takımın, şehrin, bölgemizin çok ihtiyacı vardı. Ergene Velimeşespor’un kadro kalitesi bulunduğumuz konumu kesinlikle hak etmiyor. İnegölspor galibiyeti ile birlikte hızla tırmanışa geçeceğimize ve seri galibiyetler alacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü oyuncularımızın karakterine, kalitesine, teknik heyetimizin bilgi birikimi ve deneyimine güveniyoruz. Gerek maddi, gerekse manevi destek veren herkese, maçlarımıza gelerek takımımızı 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi sırada Niğde deplasmanı var. Orada da kazanmak istiyoruz. Ardından sahamızda oynayacağımız Adıyaman maçına tüm sporseverleri şimdiden davet ediyor, takımımızın yanında destekçi olmalarını istiyorum. Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi, gururumuz Ergene Velimeşespor’umuza desteklerinden dolayı Ergene Kaymakamımız Mehmet Emin Taşçı’ya ve Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ

Serkan Bezgin Ergene Velimeşespor’un puan cetvelinde bulunduğu konumun kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade ederek her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını dile getirdi ve alt sıralardan kısa süre de kurtulmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10