Muhtarlar günü Tekirdağ'da da kutlandı

Tüm ülke genelinde olduğu gibi 19 Ekim Muhtarlar Günü Tekirdağ'da da kutlandı. Tarihi Valilik binası önünde gerçekleştirilen törende çelenk sunulurken, muhtarlar günün anısına Tekirdağ Valisi

Tekirdağ 19.10.2021 16:46:00 0
Muhtarlar günü Tekirdağ

Salı günü Tarihi Valilik binası önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık, Süleymanpaşa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Tören kurum müdürlerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile devam ederken, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Sadık günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

MUHTARLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

 “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Muhtarlar devlet teşkilatı içerisinde en önemli birimlerden biridir çünkü  halkla doğrudan doğruya irtibat kuran, halk tarafından seçilen, sevildiği, sayıldığı için seçilen insanlardır muhtarlar.  Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum” diye konuştu. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Süleymanpaşa ve Malkara mahalle muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık ve Süleymanpaşa mahalle muhtarları ile Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Ersoy, Vakıfiğdemir Mahalle Muhtarı Talat Kaya, Çavuşköy Mahalle Muhtarı Erdal Esen ve Kalaycı Mahalle Muhtarı Kamil Kabak'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak, demokrasinin temel taşını oluşturan mahalle muhtarları ile her zaman uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10