Akın Yılmaz muhtarları kahvaltıda ağırladı

Yağmur Turizm'in sahibi siyasetçi Akın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe muhtarlarını sabah kahvaltısında ağırladı. Muhtarların devlet ve vatandaş arasında köprü oluştu

Kapaklı 19.10.2021 17:33:00 0
Akın Yılmaz muhtarları kahvaltıda ağırladı

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak muhtarları kahvaltıda ağırladı. Kapaklı’da bulunan bir restaurantta düzenlenen sabah kahvaltısına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve muhtarlar katıldı.

 

BU YIL ALTINCISINI DÜZENLİYORUZ

 

Geleneksel hale getirdikleri muhtarlar günü kahvaltısının altıncısını düzenlediklerini kaydeden Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz, “ Hem siyasi hayatımızda, hem ticari hayatımızda her zaman sizlerle bir ve beraber olmaya gayret gösterdik. Muhtarlık müessesesi çok önemlidir. Devletimizin yereldeki en hayati organları muhtarlıklarımızdır. Kamunun ve yerel yönetimin hizmetlerinin vatandaşlara ulaşmasında önemli bir rol oynuyorlar. Her türlü zorlu şartlara rağmen görevini yerine getiren muhtarlarımızı tebrik ediyor, bu özel günlerini kutluyorum. Allah birliğimizi daim etsin, görevlerinizde başarılar dilerim” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yılmaz’ın ardından konuşan Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, “ Muhtarlar mevzuatta verilen çeşitli görevleri yapan, seçimle gelen, merkezi ve yerel yönetimlerin yardımcısı olan, mahallemizde ve köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yöneticilere ulaştırmada devlet ve vatandaş arasında güçlü bir köprü görevi gören, halk ve devlet nezdinde halkı temsil eden kişilerdir. Yağmur Turizm sahibi Akın Yılmaz’a bugün ki kahvaltı içinde teşekkür ediyorum. Çünkü Kapaklı’daki muhtarlarımızı unutmuyor” dedi.  Konuşmaların ardından Yılmaz tarafından Kapaklı’daki en yaşlı muhtar olan Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır’a plaket takdim edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10