50 araç kapasiteli otoparkın yapımı tamamlandı

Çerkezköy'deki artan trafik sorununa paralel olarak çözüm arayan Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Tokuşlar Sokak üzerinde boşalan Şelale Park olarak bilinen alanda, 50 araç kapasiteli otopark y

Çerkezköy 21.10.2021 18:20:00 0
50 araç kapasiteli otoparkın yapımı tamamlandı

Çerkezköy’de Şelale Park olarak bilinen ve uzun yıllar Çerkezköy halkının çay bahçesi olarak kullandığı yeşil alan artık otopark alanı olarak kullanılacak. Ayrıca cadde üzerinde bulunan prefabrik olarak inşa edilen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarlığı da bu alana taşınacak. 

 

50 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimizce zemin düzenleme çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt ile kaplanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki bin 600 metrekarelik alanda, daha sonra Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından parklanma çizgi çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız tarafından Şelale Park olarak bilinen alan, 50 araç kapasiteli otoparka dönüştürüldü” dedi.

 

 

MUHTARLIK BİNASI DA TAMAMLANIYOR

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarlık binasının da bu alana yapıldığını kaydeden Akay, “ Muhtarlık binamızda yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Yeni oluşturduğumuz otopark alanının hemen yanına Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından çocuk oyun parkı da yapacağız. Otopark alanı çevre düzenleme, muhtarlık binası ve çocuk oyun parkı yapım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10