Çebi, Muratlı'da pazarcı esnafı ile bir araya geldi

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Muratlı'da pazarcı esnafı ile bir araya gelerek DEVA Partisi'nin esnafa yönelik projelerini anlatt?

Tekirdağ 22.10.2021 16:28:00 0
Çebi, Muratlı

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, saha çalışmalarına devam ediyor. Muratlı’da semt pazarında pazarcı esnafı ile bir araya gelen İl Başkanı Hasan Berk Çebi, esnafa yönelik projelerini pazarcı esnafı ile paylaşarak, esnaflardan destek istedi.  

 

“DEVA PARTİSİ ADINDAN SÖZ ETTİRECEK”

 

Muratlı’daki saha çalışmalarının güzel geçtiğini, esnafların ve vatandaşların ilgisinin çok yüksek olduğunu kaydeden Çebi, “İnanıyoruz ki DEVA Partisi ilk seçimde vatandaşın desteklediği, Türkiye’de adından söz ettiren bir parti olacaktır. Pazarcı esnafımız zor durumda bunların çözümlerini, esnafımıza deva olacak projelerimizi kendileri ile paylaşarak desteklerini istedik” ifadelerini kullandı.  

 

YENİ KATILAN ÜYELERE ROZET TAKILDI

 

Muratlı’daki saha çalışmaları sonrasında DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden İl Başkanı Hasan Berk Çebi, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Süleymanpaşa’da DEVA ailesine yeni katılan üyelere rozetlerini taktı. Partiye ilginin her geçen gün büyüdüğünün altını çizen Çebi, “Geçtiğimiz günlerde maalesef İlçe Başkanımız Şerife Türüdü hanımefendiyi kaybettik. Bu durum bizleri çok üzdü. Tekrardan ailesine başsağlığı diliyorum. Süleymanpaşa teşkilatımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldık, verimli bir teşkilat toplantısı gerçekleştirdik. Partimize yeni katılan üyelerimize rozetlerini taktık. Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşlarımız parti binalarımıza gelerek üye olmak istiyorlar bu da bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 

Haber / Fatma NUR VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10