Kaymakam Duru: Mevlam devletimize zeval vermesin

Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantısı Kaymakam Murat Duru başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Kuru her hafta müteve

Çerkezköy 22.10.2021 16:55:00 0
Kaymakam Duru: Mevlam devletimize zeval vermesin

Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

 

ALLAH RAZI OLSUN

 

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Ülkemizin bütün il ve ilçelerinde olduğu gibi Çerkezköyümüz de de her hafta başkanlığımda hayırsever eşraf, sivil toplum kuruluş, muhtar ve daire amir 11 mütevelli heyeti üyelerimizle beraber toplantı yaparak sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımız vasıtası ile sosyal devlet olmanın bir gereği olarak ekonomik yönden dezavantajlı olan vatandaşlarımıza yardım ve katkı sağlamaktayız. Mevlam devletimize zeval vermesin inşallah. Ayrıca tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeterek hak eden dezavantajlı vatandaşlarımızın tespitinde bizlere yardımcı olan mütevelli heyeti üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10