1911 Çerkezköyspor'un sezon açılışına davet ettiler

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetimini belirleyen 1911 Çerkezköyspor tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yi?

22.10.2021 17:33:00 0
1911 Çerkezköyspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) futbol takımı Çerkezköy 1911 Spor Kulübü başkanı Murat Yiğit Aslan, kulüp yönetiminden Semih Arda, Engin Baysak, Faik Onur Kaya, Hüseyin Gökçeli ve Ragıp Cin, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya ziyarette bulundu.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Ziyaretten ötürü Kulüp yöneticilerine teşekkür eden Kaymakam Murat Duru, “ İlçemizin takımlarına her zaman desteğimiz sürecek. Sporun birleştirici gücüyle birlikte gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek gerekir. Biz de bulunduğumuz, görev yaptığımız bölgelerde spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürdük. Sizlerin de her zaman yanınızda olacağız” dedi. Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya isminin yazılı olduğu 59 numaralı forma ve atkı hediye etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya yeni görevinde başarılar dileyen Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Bu yıl kulübümüz kayyuma devredilmesin diye arkadaşlarımızla birlikte kulübe sahip çıktık. Yapmış olduğu istişareler sonucunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iş adamları ve esnafın destekleriyle iddialı bir ekip kurduk. 31 Ekim’de başlayacak lig öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu yıl şampiyon olup sanayi kenti olan takımımızı 3.lige çıkartmak istiyoruz. Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz. Sezon açılışında sizleri aramızda görmek gücümüze güç katacaktır” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.  Ziyarette Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan tarafından Belediye Başkanı Vahap Akay’a üzerinde adının yazılı olduğu kulüp forması ve atkısı hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonra da sporun her alanında desteklerimiz devam edecek” dedi. Başkan Akay, nazik ziyareti nedeniyle 1911 Çerkezköyspor yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

 

 

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

 

1911 Çerkezköyspor yönetimi takımın sağlık sponsoru olan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı İrfan Tombalak’ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Bölgemizin sağlık sektöründe önemli hastanelerinden olan İrmet Hospital kulübümüzün her yıl sağlık sponsoru oluyor. Bugüne kadar vermiş olduğunuz katkı ve desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu yılda İrmet Hastanesinin sağlık sponsorluğunu almış bulunmaktayız” dedi. Ziyaretten ötürü kulüp yönetimine teşekkür eden İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, “ Bölgesel Amatör Ligde ilçemizi başarılı şekilde temsil eden 1911 Çerkezköyspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum. Genç ve dinamik yönetim kuruluna başarılar diliyorum. İrmet Hospital olarak takımın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10