Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve Çerkezköy İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH) Temsilciliği Başkan

Çerkezköy 23.10.2021 15:36:00 0
Kaymakam Duru

Kayseri- Develi Kaymakamlığı görevini yürütürken 20 Ağustos tarihli ve 2021/31574 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile ilçedeki görevine 11 Eylül’de başlayan Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz gün Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram da Kaymakam Murat Duru’yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

BULDUK’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın ardından Çerkezköy İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH) Temsilciliği Başkanı Ercan Bulduk da beraberindeki heyetle Kaymakam Duru’yu makamında ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada, “Gerçekleştirilen ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sayın Kaymakamımız Murat Duru, nazik ziyaretlerinden dolayı Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve Çerkezköy İHH Temsilciliği Başkanı Ercan Bulduk ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu” ifadelerine yer verildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10