CHP ilçe yönetiminden Emniyet Müdürü Özcan'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan'a hay

Çerkezköy 23.10.2021 16:32:00 0
CHP ilçe yönetiminden Emniyet Müdürü Özcan

Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü makamına atanan Harun Özcan’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız sürüyor.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetim kurulu üyeleri de Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Özcan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “ Çerkezköy sanayi kenti olmasıyla birlikte her yıl hızla göç alan bir ilçemizdir. Buna paralel olarak artan hızlı göçle birlikte olaylarda artıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ellerinden geldiğince ilçenin güvenliğini sağlamak adına çalışmalar yapıyor. Size de yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.   Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan ise, ziyaretin kendisini memnun ettiğini söyleyerek, Çerkezköy’ün asayişinin ve huzurunun sağlanması ve sürdürülmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10