Dilenciler, küçük çocukları kullanıyor

Bir sanayi kenti olan ve nüfusu her geçen gün artan Çerkezköy'de, vatandaşların manevi duygularını sömürmeye, küçük yaştaki çocukları ise bu yolda kullanmaya devam eden dilencilerin sayısı h

Çerkezköy 23.10.2021 17:34:00 0
Dilenciler, küçük çocukları kullanıyor

Küçük yaştaki çocukların dilenciliğe alet edilmesine tepki gösteren Çerkezköylüler, “Yol kenarında bekleyen sürücüleri adeta taciz eden dilenciler, küçücük çocukları bu iş için kullanıyor. Dilencilerin trafikte yarattığı tehlikenin yanı sıra, yoğun bir trafik akışının olduğu yolun kenarında çocuklar aniden yola çıksa ve onlara bir araç çarpsa bunun hesabını kim verecek? Meydana gelebilecek olası bir kazada tek suçlu onlara çarpan sürücüler mi olacak?” dedi.

 

“BU MANZARALARI GÖRMEK İSTEMİYORUZ”

 

Çerkezköy’de bu manzaraları görmek istemediklerini belirterek, yol kenarlarında çocukları kullanarak insanların manevi duygularını sömüren dilencilere yönelik gerekli çalışmaların ve denetimlerin yapılmasını isteyen Çerkezköylüler, oyun oynamaları gereken yaşlarda, dilenciler tarafından istismar edilen çocukların da devlet tarafından koruma altına alınmasını istedi.

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10