1911 Çerkezköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği sezon açılışında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor İ

25.10.2021 17:31:00 0
1911 Çerkezköyspor sezon açılışını gerçekleştirdi

Mustafa Uğraş Stadyumunda gerçekleştirilen sezon açılışına Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, siyasetçiler, iş adamları, yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

 

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

 

Mustafa Uğraş Stadı’nda başlatılan açılış seremonisinde saygı duruşu ve istiklal marşımızın ardından okunmasının ardından kurban kesildi. Dualar edildi. Maç öncesinde tüm takım taraftara tanıtıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Sporu seven ve sporun yanında olanları kutluyorum. Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor’u tebrik ediyorum. İnşallah ayaklarımız uğurlu gelir ve şampiyon oluruz. Takım ve ilçe olarak hedefimiz şampiyonluktur. Beden ve ruh sağlığından spor yapımıza kadar, kötü alışkanlıklardan korunmasından boş zamanlarda değerlendirilmesini kadar bir çok sayamadığımız sporun hayatında önemi vardır. İlk okul çağından günümüze kadar her zaman aktif spor yaparak gençlerimize örnek olmaya çalıştım. Hepimiz sporun ve sporcunun yanında olmalıyız. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve vatandaş olarak her zaman kulüplerimizin yanındayız. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımımıza başarılar diliyorum. Desteğimiz gönlümüz kalbimiz onlarla birlikte” dedi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Duru’nun konuşmasının ardından sezon açılışını gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor İstanbul temsilcisi Sultangazispor ile karşı karşıya geldi.Maça hızlı başlayan konuk ekip Sultangazispor karşılaşmanın 2’inci dakikasında bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Savunmada hata yapan temsilcimiz bir türlü istediği oyunu ortaya koyamazken, konuk ekip Sultangazispor karşılaşmanın 5’inci dakikasında geliştirdiği atakta farkı ikiye çıkardı. İlk beş dakikada kalesinde gördüğü şok iki golle mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda oyunda hakimiyeti eline alarak farkı indirmeye çalıştı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan sonuçsuz kalınca ilk devre Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. Oyunda hakimiyeti eline alan temsilcimiz özellikle sol kanattan Barış Can Karadeniz ile etkili hücumlar geliştirdi. İkinci devrenin ilerleyen bölümlerinde sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Yusuf Apaydın düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Gelen golle birlikte moral bulan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sultangazispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10