AK Parti'den Kızılay'a kan desteği

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, pandemi sürecinde kan stokları azalan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Pazar günü teşkilat önünde bulunan park içinde kurulan çadırda

Çerkezköy 25.10.2021 18:59:00 0
AK Parti

Kan bağışı kampanyasına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

KAN SIKINTISI YAŞANIYOR

 

Pazar günü 11.30- 18.30 saatleri arasında ilçe teşkilatı önünde bulunan park içinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve birçok vatandaşın katılımıyla düzenlenen etkinlik için katılımcılara teşekkür eden İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “ Göreve geldiğimizden bu yana üçüncü kez kan bağışı kampanyası gerçekleştiriyoruz. Katılımcı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.  Kan bağışı kampanyamıza bütün vatandaşlarımızı da bundan sonra da çok önemli olduğu için tekrar davet ediyoruz. Kızılay’a lütfen kan bağışında bulunsunlar. Pandemiden dolayı kan sıkıntısı yaşanıyor. O yüzden bütün vatandaşlarımızın bu kampanyalara riayet etmelerini istiyoruz” dedi.

 

 

KAN BAĞIŞI DEMEK ÜÇ CAN DEMEK

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak görevde oldukları 13 aylık süre zarfında 3’üncü kez kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden Çetintaş, “ Sizden bizlerin ricası, diğer siyasi parti başkanlarına da sesleniyorum, biz üçüncüyü yağıyoruz lütfen onlar da bu kan bağışı kampanyasını yapsınlar. Çünkü kan stoklarının eksik olduğunu biliyoruz. Sürekli Kızılay’dan bağışla ilgili mesajlar geliyor, ülke genelinde söyleniyor önem arz etmekte. Bir kan bağışı demek 3 can demek. Onun riayetinde sorumluluğunda olduğumuzu Türk vatandaşı olarak hepimiz bilmeliyiz. İlk kan bağışı kampanyamızda 120’nin üzerinde bir bağış yapmıştık. Öncekinde 110 civarında oldu. Bunda da inşallah 100 kişiyi aşarız diye hedef koyduk onu da inşallah başarırız” dedi. Gün boyu devam eden kan bağışı kampanyasında 100’e yakın kan toplandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10