1.Amatör Kümede ikinci hafta tamamlandı

1.Amatör Küme'de ikinci hafta dört grupta oynanan birbirinden zorlu karşılaşmaların ardından tamamlandı. A grubunda Karacakılavuzspor, Kozyörükspor, B Grubu'nda Kumbağspor, C grubunda Çorluspor, Ahi

26.10.2021 17:33:00 0
1.Amatör Kümede ikinci hafta tamamlandı

A grubunda lider Karacakılavuz evinde Tekirdağ İdmanyurduspor’u konuk etti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen ev sahibi ekip karşılaşmadan tek golle galip ayrılarak puanını da 6 yaptı. Tekirdağ İdmanyurduspor ise ilk yenilgisini alarak bir puanda kaldı. Haftanın en zorlu karşılaşmasında ise Tekirdağ Kartalspor ile Kazanderespor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada daha az hata yapan Kazanderespor rakibini 3-2 mağlup etmesini bildi. Kazanderespor bu galibiyet ile puanını 4 yaparken, Tekirdağ Kartalspor ise bir puanda kaldı. Şalgamlı Gençlikspor ise Tekirdağ Adaletspor’a deplasmanda konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan konuk ekip karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak ligdeki ilk üç puanını almış oldu. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü evinde Kozyörükspor’u konuk etti. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada Kozyörükspor rakibini tek golle geçerek puanını da altı yaparak ikinci sıradaki yerini korudu.

 

B GRUBU’NDA KUMBAĞSPOR LİDER

 

B Grubu’nda ise Kumbağspor deplasmanda Esenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Kumbağspor karşılaşmadan da 7-1 galip ayrılarak puanını 6 yaptı. İlk haftayı bir puanla kapatan Çerkezmüsellimspor deplasmanda Bıyıkalispor’a konuk oldu. Gol düellosuna dönen karşılaşmada rakibine 4-2’lik üstünlük sağlayan konuk ekip ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 4 yaptı. Bıyıkalispor ise ikinci maçını da kaybederek ikinci hafta sonunda puanla tanışamadı. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise evinde Muratlı 1935 Spor Kulübünü konuk etti. Rakibini 4-1’lik skor ile geçen Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ilk üç puanını alarak puanını 3 yaptı. Akçeşmespor ise evinde güçlü rakibi Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 4-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.

 

KARAAĞAÇSPOR PUANINI 6 YAPTI

 

Temsilcilerimizden Kızılpınar Uzayspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor’un yer aldığı C grubunda ise dört karşılaşma oynandı. Grubun iddialı ekiplerinden Çorluspor deplasmanda Ergene Kırkgöz Gençlikspor’a konuk oldu. Karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet çıkartan Çorluspor puanını 6 yaparak liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğuspor ise evinde Ahimehmet Gençlikspor’u konuk etti. Maç boyunca rakibi karşısında varlık gösteremeyen temsilcimiz karşılaşmadan da 2-0’lık mağlubiyet aldı Ahimehmet Gençlikspor bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, temsilcimiz ise ikinci hafta sonunda puanla tanışamadı. Bir diğer temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor ise deplasmanda Çorlu Doğanspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Uzayspor karşılaşmadan da 5-2’lik galibiyet çıkartarak ilk üç puanını almış oldu. Grubun en önemli karşılaşmasında ise Karaağaçspor deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında daha az hata yapan Karaağaçspor karşılaşmadan da 3-2 galibiyetle ayrılmasını bildi. Karaağaçspor bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, Vakıflar Güvenspor ise üç puanda kaldı.

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR PUANLA TANIŞAMADI

 

D grubunda ilk haftayı mağlubiyetle kapatan temsilcimiz Çerkezgücüspor evinde Ergene Pınarspor’ı konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen temsilcimiz yaptığı basit hatalar sonucunda rakibine 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Çerkezgücüspor ligdeki ikinci mağlubiyetini alırken, Ergene Pınarspor ise puanını altı yaparak liderliğe yükseldi. Grubun bir diğer iddialı ekibi Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise deplasmanda Ergene Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibini 2-0’lık skor ile mağlup eden Çorlu Belediye Futbol Kulübü puanını da 6 yaparak zirve takibini sürdürdü. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Çukuryurtspor ile Ergene Belediyespor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada daha az hata yapan Çukuryurtspor karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattı. Çukuryurtspor puanını 3 yaparken, Ergene Belediyespor ise ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

Haber*Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10