BAL'da ilk hafta maçları 31 Ekim'de oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.grupta sezon 31 Ekim'de oynanacak olan birbirinden zorlu karşılaşmalarla başlayacak. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk hafta deplasmanda Ma

26.10.2021 17:39:00 0
BAL

Bölgesel Amatör Ligde heyecan hafta sonunda oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalarla başlayacak.

 

MARMARA EREĞLİSİNE KONUK OLACAK

 

İlk hafta maçında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçlarında iyi bir oyun ortaya koyarak yeni sezona iddialı giren 1911 Çerkezköyspor Ereğli deplasmanından üç puan ile dönüp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Marmara Ereğlisi Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Lüleburgazspor’un bay geçtiği haftada geçen sezon TFF 3.Ligde başarılı olamayarak Bölgesel Amatör Lige düşen Tekirdağspor Kırklareli temsilcisi Vizespor ile karşı karşıya gelecek. Vize Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

KAPAKLISPOR TUNCA’YI KONUK EDECEK

 

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde ilk kez mücadele edecek Kapaklıspor ise evinde Edirne temsilcisi Tuncaspor’u konuk edecek. Hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile yeni sezonda iddialı bir ekip kuran Kapaklıspor karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyor. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada da aynı saatte başlayacak.

 

BÜTÜN KARŞILAŞMALAR SAAT 14.00’DE

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Uzunköprüspor ile Kırklareli temsilcisi Babaeskispor karşı karşıya gelecek. Bu sezon ligin iddialı ekipleri arasında yer alan Babaeskispor’un Uzunköprüspor deplasmanında ne yapacağı merak ediliyor. Uzunköprü’de Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10