Kapaklı Belediyesi de ÇEF'de stant açtı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nın resmi açılışı geçt

Kapaklı 26.10.2021 17:56:00 0
Kapaklı Belediyesi de ÇEF

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde, 24-27 Ekim tarihleri arasında açık olacak Çerkezköy Endüstriyel Fuarına 102 firma katılırken, Kapaklı Belediyesi de açtığı stantlar ile fuardaki yerini aldı. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı(ÇEF)’nın geçtiğimiz gün gerçekleştirilen resmi açılışına TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve davetliler katıldı.

 

 

 

 

 

SIFIR ATIK İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR ANLATILDI

 

Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi KENTAŞ açtığı stantlar ile Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’ndaki yerini aldığını kaydeden yetkililer, “Sıfır Atık Müdürlüğü’nde sıfır atık ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılırken, vatandaşlara tohum ve saksı hediye ediliyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü standında ise Kapaklı Pınar Bülteni ve tanıtıcı broşürler ile ücretsiz HES Kodu anahtarlıkları vatandaşlara hediye ediliyor. Kapaklı Belediyesi iştirak şirketi olan KENTAŞ da açtığı stant ile faaliyet ve projelerini tanıtıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışma örnekleri sergilenirken, Kadın ve Aile Müdürlüğü ve Kültür İşleri Müdürlüğü de düzenlediği kurslarda yapılan ürünler ile çalışmaları fuarda vatandaşların beğenisine sundu” dedi.

 

STANTLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Açılışın ardından stantları tek tek ziyaret ederek, ürünleri inceleyen TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi KENTAŞ stantlarını da ziyaret etti. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi kursiyerleri tarafından yapılan tabloyu armağan etti.

 

“FAALİYET VE ÇALIŞMALARIMIZI ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Kapaklı Belediyesi standında misafirlerini ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde bu yıl 5’incisi düzenlenen ve açılışı TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızın teşrifleriyle gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklımızın adını her ortamda duyurmaya, faaliyet ve çalışmalarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, fuarın bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımızı da standımıza bekliyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10