Şentop: Yerli ilaç üreticilerimize destek olmak çok önemli

Çerkezköy Endüstriyel Fuarına katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop prokokol üyeleriyle birlikte koranvirüse karşı hem aşı, hem ilaç geliştirme çalışmalarÄ

Çerkezköy 26.10.2021 18:32:00 0
Şentop: Yerli ilaç üreticilerimize destek olmak çok önemli

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile partilileri Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve Koçak Farma CEO'su Uzm.Dr.Hakan Koçak karşıladı.

 

 

STRATEJİK ÖNEME SAHİP

 

Ziyarette TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki protokol üyeleri  Koçak Farma Toplantı Salonu’nda korovirüse karşı geliştirme süreci devam eden aşı ve ilaç hakkında bilgi aldılar. Seminerin ardından protokol üyeleri yerli aşı çalışmalarının yürütüldüğü laboratuvarda incelemelerde bulunarak, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve Koçak Farma CEO'su Uzm.Dr.Hakan Koçak’tan bilgi aldılar. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, “ Kapaklı’da Koçak Farma ilaç fabrikasında yerli Covid aşılarının üretimiyle alakalı çalışmaları inceledik.  İlaç sektörünün ne kadar stratejik bir öneme sahip olduğunu salgın süreci bize gösterdi. Yerli ilaç üreticilerimize destek olmak çok önemli” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10