Aslan: Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da hafta sonunda oynanan Kapaklıspor karşılaşmasında alınan 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor. Lige iyi bir b

9.11.2021 09:36:00 0
Aslan: Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz

Ligin ilk haftasını 3-0’lük hükmen galibiyet ile geçtiklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Hafta sonunda evimizde Kapaklıspor ile karşı karşıya geldik. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyarak haftayı üç puan ile kapatmasını bildik. Mücadelesinden ötürü Kapaklıspor’u da kutluyorum. Buradan zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederken, bu taraftarımıza üç puanı hediye eden teknik heyet ve futbolcularımızı da kutluyorum” dedi.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Şampiyonluk hedeflerine emin adımlarla devam ettiklerini ifade eden Arslan, “ Yeni bir takımız ve geçen yıldan kadromuzda sadece iki oyuncumuzla yeni sezona başladık. Bu sezon iddialı transferler yaparak hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Yeni transferlerin takıma uyumu teknik heyeti ve bizleri mutlu etti. Yavaş yavaş takım olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah ligin üçüncü hafta maçında Lüleburgazspor deplasmanından da üç puan ile dönmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, takımımızın sponsoru Süleyman Kozuva’ya, iş adamlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Bu destekler devam ettiği sürece takımımız hedefine bir adım daha yaklaşmış olacaktır” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10