Kaymakam Duru'dan Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı merkezine ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek personeli denetlerken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ziyarette merkezi gezen Kaymakam Duru, "Hastanemizd

Çerkezköy 9.11.2021 15:28:00 0
Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya denetimler sırasında  Çerkezköy Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nihal Küçükyazıcı eşlik etti.

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Çerkezköy’ümüzdemüstakilen hizmet veren diş hastanemizi ansızın hem ziyaret ettik hem de denetledik. Ziyaret ve denetim esnasında hastanemizin hizmetleri ile ilgili hem vatandaşlarımızdan hem de hastane başhekimi ve diğer personellerimizden bilgi aldık. Son derece mükemmel yapılmış ve donatılmış hastanemizin kaliteli hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet için hastane yönetici ve personelimize çok teşekkür ettik. Vatandaşlarımızın az da olsa hizmetler ile ilgili yaptığı eksiklikleri de dinledik. Hastanemizde insanımıza eksiksiz hizmetlerin sunumu için de başhekimimizi ve personelimizi uyardık.

 

 

Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz. Bu vesile ile hem personelimizin moral ve motivasyonunu artıracağız hem de öğretici bir şekilde eksiklikleri gidermeye çalışacağız inşallah” diye konuştu.

 

Haber/ Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10