4 gollü karşılaşmada gülen çıkmadı 2-2

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta haftanın en önemli maçında Kapaklıspor evinde Tekirdağspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamlayan Kapaklıspor son 20 dakika on kişi oynayan

14.11.2021 17:24:00 0
4 gollü karşılaşmada gülen çıkmadı 2-2

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı Muhammed Ömür yönetirken, yardımcılıklarını ise Vedat Aktan, Ali Serdar Kantaş, Can Orhan Çelebi yaptı. Karşılaşmaya Kapaklıspor Mert Yıldırım, Tolga Aşçı, Ziya Bozbay, Batuhan Altuntaş, Uğur Hasko, Nusredtin İşar, Emre Kaymaz, Yusuf Özkan, İbrahim Aziz Kaplan, Fatih Şahin Müjde, Serhat Eşsiz ilk onbiri ile çıkarken, Tekirdağspor ise Süleyman Aktaş, Alperen Yazıcı, Ayberk Kutluğ Tuncer, Bülent Kancıoğlu, Devrim Aksongur, Çağrı Tekin, Enes Şimşek, Osman Atalay Demirtaş, Şenol Yıldırım, Yakup Durmaz, Yücel Yıldırım ilk onbiri ile çıktı.

 

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru kanatlardan etkili hücumlar geliştiren Tekirdağspor 26’ıncı dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Mehmet Çağrı Tekin düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek  Tekirdağspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

 

KAPAKLISPOR TOPARLANDI

 

Gelen golle birlikte oyundan kopmamaya çalışan Kapaklıspor beraberlik için Tekirdağspor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Tolga Aşçı takımının beraberlik sayısını kaydetti. Golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor 4 dakika sonra Emer Kaymaz ile karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BERABERLİKLE SONUÇLANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresin mağlup kapatan Tekirdağspor ikinci devre ataklar geliştirerek beraberlik golünü aradı. 73’üncü dakikada Tekirdağspor’dan Hüseyin Onat kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. On kişi oynamasına rağmen beraberlik golü arayan konuk ekip Tekirdağspor 80’inci dakikada Osman Atalay Demirtaş ile beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın son on dakikası büyük çekişmeye sahne olurken, Kapaklıspor Şaban ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.Tekirdağspor puanını yedi yaparken, Kapaklıspor ise dört puana yükseldi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10