"Seni Unutmak İstemedim Ki" Çerkezköy'de sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Seni Unutmak İstemedim ki" adlı tiyatro oyunu yarın 20.00 'da Atatürk Kültür Merkezi'nde ÇerkezköylÃ

Çerkezköy 15.11.2021 16:25:00 0

 

KADIN NE İSTER, ERKEK NE ANLAR?

 

Usta sanatçılar Ferdi Akarnur, Kayra Şenocak, Dost Elver ve Buket Dereoğlu’nun yer aldığı oyunda, “11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız? Kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar?Kadın ne ister, erkek ne anlar?” soruları esprili bir dille ele alınacak. Oyunu, 10 yaş ve üzeri tüm tiyatro severler izleyebilecek.

 

 

HES KODU VE PCR TESTİ SORGULAMASI YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu programa katılmak isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. Pandemi tedbirleri kapsamında aşılarını tamamlamış veya hastalığı geçirmiş izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek. Aşılarını tamamlamamış veya hastalığı bağışıklık süresi devam eden bir vakitte atlatmamış kişiler ise, en fazla 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini göstererek etkinliğe katılabileceklerdir. Tüm kontroller etkinlik girişlerinde HES uygulaması üzerinden yapılacak.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10