BAL 8.Bölge 1.grupta 3'üncü hafta tamamlandı

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta üçüncü hafta maçları hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Lige kayıpsız şekilde devam ede

16.11.2021 17:39:00 0
BAL 8.Bölge 1.grupta 3

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Lüleburgazspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan mutlak üç puan ile ayrılmak isteyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maça hızlı bir giriş yaptı. Kanatlardan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz karşılaşmanın 38’inci dakikada Fırat’ın penaltıdan bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü futbolunu sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da tek gollü galibiyet ile ayrılarak puanını da 9 yaptı. Bu sezon iki maça çıkan Lüleburgazsopr ise puansız yedinci sırada yer aldı.

 

DÖRT GOLLÜ MAÇTA GALİP ÇIKMADI

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise geçtiğimiz hafta 1911 Çerkezköyspor’a mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Kapaklıspor evinde ilk iki haftayı bay geçen Tekirdağspor’u konuk etti. Maça hızlı bir giriş yapan konuk ekip Tekirdağspor 26’ıncı dakikada Mehmet Çağrı Tekin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Tolga Aşçı takımının beraberlik sayısını kaydetti. Golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor 4 dakika sonra Emer Kaymaz ile karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor’da  73’üncü dakikada Tekirdağspor’dan Hüseyin Onat kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. On kişi oynamasına rağmen beraberlik golü arayan konuk ekip Tekirdağspor 80’inci dakikada Osman Atalay Demirtaş ile beraberlik golünü buldu. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.Tekirdağspor puanını yedi yaparken, Kapaklıspor ise dört puana yükseldi.

 

İKİ HÜKMEN GALİBİYET ÇIKTI

 

Ligde UzunköprüsporVizespor’u 3-0 hükmen mağlup ederek puanını 6, Babaeskispor ise MarmaraereğlisiBelediyespor’u 3-0 hükmen yenerek puanını 6 yaptı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10