Ergene Belediyesi çöp kovalarını yeniliyor

Ergene Belediyesi, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında kentin ihtiyaç duyulan noktalarında çöp kovalarını yeniliyor. Ergene Belediye Başk

Ergene 17.11.2021 13:48:00 0
Ergene Belediyesi çöp kovalarını yeniliyor

Ergene Belediyesi ilçe merkezinde ilçe halkının yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve parklarda kullanılmayacak duruma gelen çöp kovaları ile çöp konteynerlerini yeniliyor. Belediye ekipleri tarafından tespit edilen yerlere yeni çöp kovalarını ve çöp konteynerlerini konulurken vatandaşlara temiz bir çevre için çöplerini yerlere değil çöp kovalarına atmaları gerektiği uyarısı da yapıldı.

 

“ÇEVREMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

 

Daha temiz bir Ergene için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüksel, “Belediyemiz Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün ortaklaşa yapmış olduğu bu güzel çalışma kapsamında kullanılmayacak duruma gelen çöp kovalarımız ile çöp konteynerlerimiz yenileri ile değiştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Yeşiltepe Mahallemizde bulunan Masal Parktaki çöp kovalarını değiştirirken, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olan ekiplerimizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini değiştiriyor” dedi.Ergene’nin temizliğine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Yüksel, “İlçemizde kurulan semt pazarlarımızın temizliklerinin yanında her gün yaptığımız mıntıka, çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarımız ile çevre temizliği çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Sevgi Kenti Ergenemizde halkımız için sağlıklı ortamlar oluşturuyoruz. Bu hususta Ergene’de tüm vatandaşlarımızın üzerine düşen sorumluluk çevremizi hep birlikte temiz tutmak. Çöplerimizi gelişi güzel çevreye değil çöp kovalarına ve çöp konteynerlerinin içine atmalıyız. Çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak için doğamıza ve çevremize hep birlikte sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10