Okulların güvenliği masaya yatırıldı

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru başkanlığında okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Okullardaki güvenliğin masaya yatırıldığı toplantıda kurum müdürleri ve okul aile birliği yet

Çerkezköy 18.11.2021 17:30:00 0
Okulların güvenliği masaya yatırıldı

Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Refiği İsa Bertan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri katıldı.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

 

Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, internet bağımlılığı başta olmak üzere her türlü bağımlılıktan korunması ve okul önlerinde ve içlerinde güvenlik tedbirlerinin arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerinikaydyeden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ İçişleri Bakanlığımızın çocuklarımıza güvenli eğitim ortamının sağlanması ve uyuşturucu tacirlerine karşı etkin mücadele için eylem plan, programı ve talimatları doğrultusunda çok verimli ve faydalı toplantımızı gerçekleştirdik. Bu ülkenin geleceği sevgili öğrencilerimizdir. Onların en iyi şartlarda eğitim görmesi amacıyla çalışma yapmak da bizlerin görevidir. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve güvenliklerinin azami derecede sağlanması amacıyla çalışmalarımız sürecektir” dedi.

 

 

ETKİN ŞEKİLDE UYGULAYACAĞIZ

 

Kaymakam Duru, “ Gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı alışkanlıklara karşı koruma tedbirleri,uyuşturucu tacirleri ile etkin mücadele,okul önlerinde ve çevrelerinde alınacak tedbirleri, öğrencilerimizin taşıma güvenliği kapsamında okul servis araçlarının teknik ve  yeterlilik yönünden denetim ile sürdürebilirliği, öğrenci taşıma servislerinde meydana gelen aksaklıklar, okul güvenlik kameralarının tamamlanması, okullarımız bünyesinde faaliyet gösteren kantin ve yemekhanelerin gıda ve genel denetimleri ile alınması gereken tedbirler ve 2021-2023 Eğitim ve Öğretim yılında uygulayacağımız projelerin planlanması konuları ile ilgili kararlar aldık.Yukarıda aldığımız karaları seferberlik düzeyinde kararlı ve etkin bir şekilde uygulayacağımızı sevgili Çerkezköylü hemşerilerime ifade etmek istiyorum.Selam,sevgi, saygı ve dua ile” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10