O zanlı yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Özcan Sokak'taki kent mobilyalarının metal aksamlarını çalarak kayıplara karışan şüpheli Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin titiz

Çerkezköy 20.11.2021 16:39:00 0
O zanlı yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de çöp kovasına önce zarar veren sonrada içindeki metal parçayı parçalayarak götüren şahıs güvenlik kameralarına saniye saniye yakalanmıştı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan ve çevredeki kameraları tek tek inceleyen polis ekipleri şüpheli K.A olduğunu tespit etti. K.A’nın evine operasyon düzenleyen ekipler şüpheli gözaltına alırken, emniyetteki işlemlerinin ardından K.A Adliye’ye sevk edildi.

 

KAYMAKAM DURU’DAN EMNİYET PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kamu malına zarar veren şüpheliyi kısa sürede yakalayan emniyet mensuplarına teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Bilgimiz dahilinde Çerkezköy Emniyet Müdürümüz ve ekibinin titiz çalışması ve takibiyle geçtiğimiz günlerde içerisine çöp kovası konulan kent mobilyasına zarar vererek metal parçasını çalan kişi yakalayıp gözaltına alınarak yargıya teslim edilmiştir.Gece gündüz demeden gerek kamu malı gerek insanımızın can ve mal güvenliği için çalışan Emniyet Müdürümüz Harun Özcan’a ve polislerimize çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Bizlerin ve Çerkezköylü bütün vatandaşlarımızın da polisimize her zaman yardımcı olmamız gerektiğini unutmayalım inşallah” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10