Kaymakam Duru'dan esnaf odasına ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Kaymakam Duru, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve

Çerkezköy 22.11.2021 18:08:00 0
Kaymakam Duru

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ali Bozdağ’a ve yönetim kurulu üyelerine bugün iade-i ziyarette bulunduk. Ziyarette başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi içten sohbetle birlikte esnaflarımızla ve Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oda Başkanı Ali Bozdağ’a ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK

 

Ziyarette esnafın sorunları hakkında Kaymakam Duru’ya bilgi veren Bozdağ, ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini iletti. Esnafın her türlü sorununa çözüm ürettiklerini kaydeden Bozdağ, “ Özellikle pandemi döneminde esnafımız zor bir süreçten geçti. Bizlerde oda yönetimi olarak esnafımızın yanında olmaya gayret ettik. Burada 81 vilayetten esnafımız hizmet vermekte ve Çerkezköy’de çalışmalarını sürdürmektedir. Biz de her esnafımıza eşit mesafede ve ayrıcalıklı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10